De Fliert 

In het gebouw ‘De Fliert’ zijn naast De Oase ook twee andere scholen en kinderopvang gehuisvest. Samen vormen wij de Brede School. De Fliert is een fris gebouw dat duurzaam is gebouwd. Hiermee hebben we aandacht voor en dragen we bij aan de goede zorg voor de aarde en haar bewoners.

Zowel de onderbouw als de bovenbouw beschikken over een eigen leerplein om samen te spelen/werken of om juist in alle rust kunnen werken. We maken gebruik van tablets en chromebooks. Deze zien we als middel om de gestelde doelen van verschillende vakgebieden te halen. 

Voor en naast de school ligt een groot schoolplein met verschillende faciliteiten voor kinderen om lekker te spelen. Voor de hoofdingang van De Oase ligt natuurspeelplaats De Groene Wig. Kinderen kunnen hier naar hartenlust spelen en ontdekken.

Kinderen maken gebruik van het speellokaal in De Fliert. Kinderen sporten in de nabij gelegen sporthal onder begeleiding van een vakdocent gym. 

We vinden het belangrijk dat kinderen ontdekken dat zij onderdeel zijn van een maatschappij waarin we zorg hebben voor elkaar. De Oase is als christelijke school verbonden met de hervormde kerk in Twello. Kinderen doen daar af en toe gezelschapsspelletjes met ouderen. We streven in de toekomst naar nog meer ‘werkelijkheid nabij onderwijs’ door de omgeving nog meer bij ons onderwijs te betrekken. Waar kan, maken we een uitstapje of nodigen we een gast uit om een spreekbeurt/workshop te geven.